×
XIXO NYEREMÉNYJÁTÉK - REÁL

Vásárolj egyidejűleg 2 db bármilyen dobozos XIXO szénsavas üdítőt vagy Ice Teát a Reál Hungária Élelmiszer Kft. magyarországi üzleteiben és a Tiéd lehet a napi vagy heti nyereményeink egyike vagy akár a fődíj, egy PlayStation 5 konzol!

A promóció időtartama: 2022.06.27. – 2022.07.31.

Kódfeltöltés
Hogyan nyerhetek?
 
Vásárolj egyidejűleg 2 db bármilyen dobozos XIXO szénsavas üdítőt vagy Ice Teát!
Őrizd meg a vásárláskor kapott blokkot!
Töltsd fel a vásárlást igazoló blokk adatait!
Leírás
Vásárolj egyidejűleg 2 db bármilyen dobozos XIXO szénsavas üdítőt vagy Ice Teát a Reál Hungária Élelmiszer Kft. magyarországi üzleteiben 2022. június 27. és 2022. július 31. között és a Tiéd lehet a napi vagy heti nyereményeink egyike vagy akár a fődíj, egy PlayStation 5 konzol!

Alábbi webes felületünkön díjmentesen küldheted be pályázatod a pénztári blokkon szereplő AP kóddal és egyéb a pályázathoz tartozó adatokkal.

A webes kódbeküldéshez és a nyertes pályázatok érvényesítéséhez a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Ugyanazon tartalmú pályázat beküldése közül az időben elsőként beérkező kerül érvényesítésre.

Fontos! A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizd meg!
Nyeremények
Résztvevő termékek
Kódfeltöltés

A pályázatbeküldés határideje lejárt!
2022.06.27 - 2022.07.31
GY.I.K.
Milyen termékek vesznek rész a nyereményjátékban?

 • XIXO Cola 250 ml;
 • XIXO Cola Zero 250 ml;
 • XIXO Orange 250 ml;
 • XIXO Lemon 250 ml;
 • XIXO MANGO-MOJITO 250 ml;
 • XIXO MOJITO 250 ml;
 • XIXO Gyömbér 250 ml;
 • XIXO Tutti Fruity 250 ml;
 • XIXO Ice Tea Citrom 250 ml;
 • XIXO Ice Tea Őszibarack 250 ml;
 • XIXO Ice Tea Körte 250 ml;
 • XIXO Ice Tea Eper 250 ml;
 • XIXO Ice Tea Málna-Áfonya 250 ml;
 • XIXO Green Ice Tea Citrus 250 ml;
 • XIXO Ice Tea Dinnye-Málna 250 ml.

Hogyan vehetek részt a játékban?

Vásárolj egyidejűleg 2 db bármilyen XIXO szénsavas üdítőt vagy Ice Teát a Reál Hungária Élelmiszer Kft. magyarországi üzleteiben majd a vásárlást követően a www.xixojatek.hu/real  weboldalra küldd be a Blokk alján található AP kódot (az „A” betűt követő 8db számot, tehát összesen 8 karaktert), a vásárlás dátumát és a beküldő mobilszámát.

Milyen vásárlást igazoló blokkal vehetek részt a Játékban?

Csak azokat a vásárlást igazoló Blokkokat fogadja el a Szervező érvényesnek, amelyek nem sérültek, látszódik az AP kód, a vásárlás dátuma és a megvásárolt termék is, valamint amin a Játékban résztvevő termékek – márkanevet is tartalmazó - megnevezése is szerepel.

Mit kell megőriznem a feltöltés után?

A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrízd meg, mert nyertesség esetén ezt a Szervező bekéri, illetve amennyiben a kisorsolt nyeremény nyertese nem felel meg a játékszabályzatban írt személyi és alaki feltételeknek, vagy az értesítést követően a vásárlást igazoló Blokkot nem küldi meg a Szervező általi bekéréstől számított egy héten belül, a játékból kizárásra kerül, és helyette – tartaléknyertestként – mindig az időben utána következőleg beérkezett érvényes pályázat beküldője nyeri meg a nyereményt, amennyiben eleget tesz a játékszabályzat feltételeinek.

Hogyan történik a sorsolás?

A Játék előre sorsolt nyereményei
- napi 5 db (összesen: 175db) XIXO strandlabda
- heti 1 db (összesen: 5db) Feldobox Kaland doboz

A Napi illetve Heti Nyertes Időpontot a Lebonyolító a véletlenszerűség elvét követve számítógépes program segítségével a promóció megkezdése előtt 2022. június 23. napján 10:00 órakor sorsolja ki.

A játék fődíja 1db PlayStation gép

A fődíj sorsolására 2022. augusztus 3. napján 11:00 órakor számítógép segítségével a véletlenszerűség elvét követve kerül sor.

Hogyan értesítik a nyerteseket?

A szervező a nyertes játékosokat sms-ben értesíti a sorsolástól számított 3 munkanapon belül.

Mikor és hogyan kapom meg a nyereményemet?

A Szervező a nyereményeket postai úton vagy futárral juttatja el a nyertesekhez. A nyeremények kiküldése folyamatos, azonban a nyertes Játékos köteles együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremény átadására legkésőbb a sorsolást követő 90 napon belül sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a nyertes nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervező terhére nem értékelhető. A Szervező a nyeremény átvételének lehetőségét ezen határidőn belül tudja biztosítani, kizárólag magyarországi átadási/átvételi címen.

Nem tartózkodtam otthon a nyeremény kézbesítésénél, mi a teendő?

Amennyiben a kézbesítő nem tudja átadni a nyereményt, a következő munkanapon újra megkísérli kézbesíteni, ezután pedig értesítőt hagy a postaládában, amellyel személyesen, a megadott postán 10 napig lehet átvenni a csomagot.

Mit tehetek, ha a nyereményem sérült?

Amennyiben a nyereményén külső sérülést lát, a csomagolással együtt vigye be a postára, ahol fotót és jegyzőkönyvet készítenek a sérült csomagról. Ezután belső vizsgálat során megállapítják, mi a további teendő.

Egy blokkon belül lehet több terméket vásárolni, hogy növeljem a nyerési esélyem?

Egy Játékos korlátlan mennyiségű pályázatot küldhet be, de egy beküldés alkalmával az Interneten csak egy pályázat küldhető be. Újabb pályázathoz újabb AP Kód, blokk kibocsátási dátum és időpont beküldése szükséges.

Egy blokkot többször is feltölthetek?

A Szervező egy AP kódot, dátumot és időpontot, illetve egy Blokkot/számlát csak egyszer fogad el érvényesnek a Játék ideje alatt. Azonos AP kódot, dátumot és időpontot tartalmazó pályázatok közül a Szervező csak az időben elsőként beérkezőt fogadja el érvényes Pályázatnak, telefonszámtól, e-mail címtől, függetlenül.

Nem kaptam választ a beküldött pályázatomra, valami gond van?

Amennyiben a beküldött Pályázatra nem kap választ, az azt jelenti, hogy minden rendben van. Ellenkező esetben, felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Visszakapom a beküldött blokkomat?

Amennyiben a nyertesség igazolásához az eredeti blokk beküldése szükséges, úgy azt a Szervező visszaküldeni nem tudja. Amennyiben több nyereményjátékon kíván részt venni, javasoljuk, hogy blokkoltassa külön a termékeket.

Rossz adatokat töltöttem fel, mit tegyek?

Amennyiben véletlenül rossz adatokkal töltötte fel pályázatát, úgy kérjük jelezze az hellenergy@cspromo.hu email címen.

Hova fordulhatok kérdés esetén?

A nyereményjátékkal kapcsolatban az hellenergy@cspromo.hu email címen kérhet tájékoztatást.